Συνέχεια συνέντευξης εργασίας

Παρακολούθηση των συνεντεύξεων εργασίας

Η καλύτερη συνέχεια των συνεντεύξεων για εργασία είναι η αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είτε πρόκειται για σύντομο είτε για μακροσκελές μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βεβαιωθείτε ότι εκφράζει την ευγνωμοσύνη σας για το χρόνο που σας αφιέρωσε ο υπεύθυνος της συνέντευξης. Αναφέρετε πόσο σας άρεσε η συνέντευξη και επαναλάβετε το ενδιαφέρον σας για τη θέση. Το email σας θα πρέπει να τελειώνει με ένα θερμό ευχαριστώ.

Οι υποψήφιοι που επικοινωνούν με τους εργοδότες μετά τις συνεντεύξεις είναι πιο πιθανό να επιτύχουν, επειδή οι εργοδότες θα δώσουν προσοχή στα σχόλια που έλαβαν στις συνεντεύξεις.

Διαφήμιση

Ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσετε μετά από μια συνέντευξη για δουλειά είναι να ενημερώσετε την εταιρεία πρόσληψης ότι ενδιαφέρεστε για μια μελλοντική θέση εργασίας σε αυτήν.

Το email παρακολούθησης της συνέντευξης εργασίας είναι ένα email που στέλνει ένας υποψήφιος για εργασία σε έναν εργοδότη αμέσως μετά τη συνέντευξη εργασίας. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να είναι μια τελευταία ευκαιρία για τους υποψηφίους να δείξουν στον υπεύθυνο πρόσληψης γιατί θα πρέπει να επιλεγούν για τη θέση εργασίας. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακολούθησης δεν έχει σκοπό να είναι μια πώληση, αλλά μάλλον ένας τρόπος για τους υποψηφίους να ευχαριστήσουν τον οργανισμό πρόσληψης για το χρόνο τους.

Όταν στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από μια συνέντευξη για δουλειά, να είστε πάντα επαγγελματίες και σίγουροι, όχι καυχησιάρηδες και υπερβολικά περίτεχνοι. Φροντίστε λοιπόν να είστε ευγενικοί και συμπονετικοί, αλλά μην γίνεστε πιεστικοί. Για να είστε ευγενικοί, συστηθείτε και αναφέρετε κάτι που συζητήσατε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Βεβαιωθείτε ότι τονίζετε τις θετικές πτυχές της συζήτησής σας. Θυμηθείτε επίσης να ευχαριστήσετε τον εργοδότη για τον χρόνο του.

Ωστόσο, μην το παρακάνετε με το περιεχόμενο του email σας. Ένα σύντομο και προσεγμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακολούθησης θα καταστήσει πολύ πιο πιθανό ότι ο εργοδότης θα εξετάσει την αίτησή σας για εργασία.

Οι υποψήφιοι που επικοινωνούν με τους εργοδότες έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιτύχουν, επειδή οι εργοδότες θα δώσουν προσοχή στα σχόλια που έλαβαν στις συνεντεύξεις. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πιθανότητές σας.

Διαφήμιση

  • Μοιραστείτε αυτή τη θέση

Σχετικό Θέσεις