Επιβεβαιώσεις συνεντεύξεων εργασίας

Χρήση θετικών επιβεβαιώσεων για να απαντήσετε σε συνεντεύξεις εργασίας

Τι ακριβώς είναι οι επιβεβαιώσεις για μια συνέντευξη για δουλειά; Πώς χρησιμοποιούνται και, κυρίως, γιατί είναι σημαντικές; Πριν ασχοληθούμε με τον οδηγό για τις επιβεβαιώσεις σε συνεντεύξεις εργασίας, ας ξεκινήσουμε πρώτα με το τι είναι στην πραγματικότητα μια επιβεβαίωση.

Έτσι, αν θέλετε να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θετικές επιβεβαιώσεις για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Διαφήμιση

Τι είναι η επιβεβαίωση για μια συνέντευξη για δουλειά;

Μια επιβεβαίωση είναι βασικά ένα θετικό μήνυμα ή μια σκέψη που χρησιμοποιείτε για να καταπολεμήσετε τις ενοχλητικές ή αρνητικές σκέψεις στην καθημερινή σας ζωή. Μπορεί να είναι μια καθημερινή επιβεβαίωση, ή μπορεί να τις χρησιμοποιείτε μόνο για συνεντεύξεις για δουλειά. Η ιδέα είναι ότι μόλις ακούσετε ή πείτε μια αρνητική σκέψη, το συνειδητό σας μυαλό κάνει επανεκκίνηση και σκέφτεται μια άλλη θετική επιβεβαίωση. Αυτή η συνεχιζόμενη αντίδραση στο υποσυνείδητό σας το κάνει να πιστέψει την επιβεβαίωση και αυτή γίνεται πραγματικότητα για τον υποσυνείδητο εαυτό σας.

Πώς χρησιμοποιούνται οι επιβεβαιώσεις;

Τώρα λοιπόν ξέρουμε τι είναι μια επιβεβαίωση για μια συνέντευξη για δουλειά, αλλά πώς χρησιμοποιούνται; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Αρχικά, θέλετε να είστε όσο το δυνατόν πιο σίγουροι όταν μιλάτε σε έναν πιθανό εργοδότη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει ποτέ να καυχιέστε για τα επιτεύγματά σας, αλλά σημαίνει ότι θα πρέπει να εξασκηθείτε στο να είστε όσο το δυνατόν πιο σίγουροι σε όλες τις καταστάσεις. Αν δεν εξασκηθείτε στο να έχετε αυτοπεποίθηση στην εργασία σας, δεν θα σας προσλάβουν, ό,τι κι αν κάνετε. Αν, από την άλλη πλευρά, εξασκηθείτε στο να έχετε αυτοπεποίθηση στην εργασία σας, θα βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας.

Γιατί είναι σημαντικά;

Μόλις βρείτε κάποιες θετικές επιβεβαιώσεις για μια δουλειά, εξασκηθείτε στο να τις λέτε δυνατά. Με αυτόν τον τρόπο, θα τις εσωτερικεύσετε και θα τις πιστέψετε. Όπως και με οτιδήποτε άλλο, αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν θα μπορέσετε να το εκδηλώσετε στη ζωή σας. Να θυμάστε ότι οι επιβεβαιώσεις δεν είναι μαγικές. Είναι απλά εργαλεία με τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο υποσυνείδητό σας και να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να έχουν θετικές επιβεβαιώσεις είναι ανόητο ή ότι δείχνει έλλειψη νοημοσύνης. Κανένα από τα δύο δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, μελέτες έχουν δείξει ότι αν έχετε αυτοπεποίθηση και αν ξέρετε ότι έχετε καλές δεξιότητες, αυτές οι θετικές επιβεβαιώσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτή τη δουλειά. Οι εργοδότες στην πραγματικότητα προτιμούν τους υποψηφίους που έχουν αυτοπεποίθηση και είναι συγκροτημένοι!

Έτσι, αν θέλετε να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας, χρησιμοποιήστε θετικές επιβεβαιώσεις για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να πιστεύετε ότι διαθέτετε τα προσόντα, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας.

Διαφήμιση

  • Μοιραστείτε αυτή τη θέση

Σχετικό Θέσεις