Βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία

Βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία

Ένα βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή του εργοδότη και να παρουσιάσετε την προσωπικότητά σας. Το πρόσωπό σας θα πρέπει να είναι ευδιάκριτο, αλλά θα πρέπει επίσης να υπάρχει αρκετός χώρος για να φαίνονται το σώμα και οι ώμοι σας.

Η εικόνα στο βιογραφικό σας σημείωμα πρέπει να είναι επαγγελματικής ποιότητας.

Διαφήμιση

Η φωτογραφία στο βιογραφικό σας σημείωμα θα πρέπει να είναι ενημερωμένη και να αντικατοπτρίζει την τρέχουσα εμφάνισή σας. Θυμηθείτε να το κρατήσετε απλό και φυσικό. Ακολουθούν ορισμένες βασικές συμβουλές για το πώς να βγάλετε μια καλή φωτογραφία για το βιογραφικό σας σημείωμα. Ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε με διάφορες πόζες για να βρείτε την ιδανική. Αλλά το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο! Μην παρασύρεστε με φανταχτερά φίλτρα ή ειδικά εφέ.

Η φωτογραφία στο βιογραφικό σας σημείωμα πρέπει να είναι πρόσφατη και όχι φωτογραφία που έχει τραβηχτεί πριν από μερικά χρόνια. Θα πρέπει να είναι ένα κοντινό πλάνο του προσώπου σας, αλλά το μέγεθος δεν θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο. Η εικόνα πρέπει να έχει τετράγωνο σχήμα και να μην είναι πολύ μικρή. Η περικοπή μιας φωτογραφίας μπορεί να παραμορφώσει τις αναλογίες του προσώπου σας και να το κάνει να φαίνεται παραμορφωμένο.

Μια επαγγελματική φωτογραφία είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε χρήματα για έναν επαγγελματία φωτογράφο. Μπορείτε πάντα να βγάλετε μια επαγγελματική φωτογραφία μόνοι σας. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να επιλέξετε ένα δωμάτιο με ουδέτερο χρώμα και παράθυρο. Θα πρέπει επίσης να έχετε μια φωτογραφική μηχανή υψηλής ποιότητας.

Η φωτογραφία στο βιογραφικό σας σημείωμα πρέπει να είναι επαγγελματικής ποιότητας. Μην χρησιμοποιείτε μια selfie ή ένα κλιπ διακοπών. Αντ’ αυτού, επιλέξτε μια φωτογραφία που δείχνει τον ώριμο εαυτό σας. Θα πρέπει να είναι μια σαφής και αναγνωρίσιμη εικόνα σας.

Ενώ προσθέτετε μια φωτογραφία στο βιογραφικό σας σημείωμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή θέση γι’ αυτήν. Δεν θέλετε η εικόνα να βρίσκεται στη μέση της σελίδας. Η εικόνα θα πρέπει να βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Βεβαιωθείτε ότι η εικόνα σας δεν είναι πολύ μεγάλη. Μια επαγγελματική φωτογραφία θα κάνει καλή εντύπωση σε έναν πιθανό εργοδότη.

Διαφήμιση

  • Μοιραστείτε αυτή τη θέση

Σχετικό Θέσεις