Βιογραφικό σημείωμα με συστάσεις

Βιογραφικό σημείωμα με συστάσεις

Η δημιουργία βιογραφικού σημειώματος με συστάσεις είναι ένας τρόπος για να ξεχωρίσετε. Ανάλογα με τη θέση για την οποία υποβάλλετε αίτηση, μπορείτε να αναφέρετε πολλές συστάσεις. Αυτά αναφέρονται στο τέλος του βιογραφικού σας σημειώματος. Βεβαιωθείτε ότι αναφέρετε τουλάχιστον τρεις συστάσεις. Όταν αναφέρετε τις συστάσεις στο βιογραφικό σας σημείωμα, να θυμάστε ότι κάθε κριτής θα μιλάει για διαφορετικές δεξιότητες. Αφού αναφέρετε τις προσωπικές σας συστάσεις, επικοινωνήστε με τα άτομα αυτά για να δείτε αν μπορούν να σας δώσουν μια καλή συστατική επιστολή.

Όταν αναφέρετε τις συστάσεις στο βιογραφικό σας σημείωμα, να θυμάστε ότι κάθε κριτής θα μιλάει για διαφορετικές δεξιότητες.

Διαφήμιση

Διάταξη βιογραφικού σημειώματος

Όταν γράφετε μια συστατική επιστολή, είναι σημαντικό να αναφέρετε το όνομα και το επώνυμο του ατόμου. Θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνεται ο επίσημος τίτλος εργασίας. Εάν ο τίτλος εργασίας είναι μακρύς, μπορείτε να τον συντομεύσετε με την επαγγελματική συντομογραφία. Για παράδειγμα, το Vice President of Operations μπορεί να συντομογραφηθεί σε VP of Operations. Η περιγραφή πρέπει να είναι σύντομη και σαφής και να περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας του εργοδότη. Η διεύθυνση πρέπει να είναι η έδρα του εργοδότη, όχι μια ταχυδρομική θυρίδα.

Εκτός από την επωνυμία και την εταιρεία, θα πρέπει να αναγράφεται χωριστά η αναφορά. Για περισσότερες λεπτομέρειες, τα στοιχεία επικοινωνίας του ατόμου θα πρέπει να περιλαμβάνουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό τηλεφώνου. Η συστατική επιστολή δεν πρέπει να έχει προσωπική ή ιδιωτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν πρέπει να αναφέρετε τα προσωπικά της στοιχεία στο βιογραφικό σας σημείωμα. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν αναφέρετε συστάσεις που δεν είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.

Επικοινωνήστε με τις αναφορές σας

Όταν γράφετε συστάσεις, θα πρέπει να έχετε καλή σχέση με καθένα από αυτά τα άτομα. Θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με το έργο και τις μοναδικές ιδιότητες του υποψηφίου. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε προσωπικά με τα άτομα αυτά και να ζητήσετε τη συγκατάθεσή τους. Επιπλέον, θα πρέπει να τους δώσετε ένα αντίγραφο του βιογραφικού σας σημειώματος και να τους πείτε πώς μπορούν να σας εκπροσωπήσουν καλύτερα. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι πιο πιθανό να θυμούνται τα στοιχεία του ατόμου στο οποίο παραπέμπουν και θα είναι πιο πιθανό να σας βοηθήσουν αν τους ζητήσετε να σας δώσουν συστάσεις.

Διαφήμιση

  • Μοιραστείτε αυτή τη θέση

Σχετικό Θέσεις